NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Huis

Waar kan ik de leegstaande kamer in huis voor gebruiken?

2 Minuten lezen

Heb jij een extra kamer in huis? Maar zie jij het als een overbodige luxe en weet je niet waar je het voor moet gebruiken? Dat is jammer want er zijn zoveel dingen die je kan doen met een leegstaande kamer. In dit artikel nemen we een greep uit de talloze goede voorbeelden van wat je kunt doen met je extra kamer in huis. Soms is het zo dat je een kamer overhoud nadat je een partij hebt ingeschakeld voor de woningontruiming.

Kantoor aan huis

Een kantoor aan huis kan ideaal zijn als je een eigen bedrijf hebt. Zo kan je gewoon vanuit huis werk doen als dat nodig is, of in ieder geval dingen regelen vanaf huis. Ook kan je deze ruimte gebruiken als opslag voor contracten en andere belangrijke documenten. Ook als je gewoon in dienst bent bij een werkgever is het nog steeds handig om soms vanaf huis te kunnen werken, zeker met corona in het achterhoofd. Is er nog meubilair dat plaats moet maken voor het kantoormeubilair dat er moet komen dan kan je Woningontruiming Leiden inzetten om de kamer te ontruimen. Bij het inrichten van je eigen kantoor moet je ervoor zorgen dat er niet te veel afleidingen zijn. En dat je een bijvoorbeeld een goede pc en comfortabele bureaustoel hebt zodat je fijn kan werken.

Een tweede badkamer 

Iedereen die een groot gezin heeft herkend of herinnert zich wel de ruzies die er af en toe werden gemaakt om de badkamer. Zeker ‘s ochtends op dagen dat iedereen tegelijk weg moet, kan er flink gedoe zijn om wie er in de badkamer mag. Daarom is een tweede badkamer in de meeste huishoudens helemaal geen overbodige luxe. Zo een badkamer kan meer rust brengen in het hele gezin. Vooral ‘s ochtends kan iedereen dan wat relaxter en rustiger gebruik maken van de badkamer. Een voordeel is dat ook van een klein kamertje een badkamer gemaakt kan worden. Maar het nadeel is dat er wel waterleidingen door het huis getrokken moeten worden.

Een studio 

Bij een studio kan je aan verschillende dingen denken. Zo kan je bijvoorbeeld een muziekstudio maken als je houdt van DJ’en of instrumenten bespeelt. Hierbij geef je jezelf alle ruimte om muzikaal te zijn. Mocht er apparatuur zijn dat te groot is voor de voordeur dan kan je Verhuislift Den Haag huren om het via het raam binnen te krijgen. En als je isolatiemateriaal op de muur hangt heeft de rest van het huis en de buren er minder lasten. Daarnaast kan je met een hele andere hobby zoals schilderen, je eigen schilderstudio creëren, waardoor je meerdere schilderijen kan laten staan zonder dat iemand er last van heeft. 

Een extra slaapkamer

wat best een voor de hand liggend idee is voor de extra kamer, is het maken van een extra slaapkamer. Zo kan je bijvoorbeeld familie die aan de andere kant van het land woont laten logeren. Maar je kan ook overwegen om je kamer te verhuren via een site als airbnb. Vooral als je in een stad woont is hier veel vraag naar. En hiermee verbreed je je eigen horizon omdat je veel mensen van verschillende achtergronden kan ontmoeten. 

Ook zou je een combinatie kunnen maken van kamers, bijvoorbeeld een studio en kantoorruimte in een. Of een logeerkamer en kantoor in een. In ieder geval moet je uit dit artikel genoeg inspiratie kunnen halen om iets leuks te doen met je eigen leegstaande kamer.

Gerelateerde berichten
Huis

Wat betekent de houten vloer oliën?

2 Minuten lezen
Hout kan heel erg lang meegaan maar niet zonder verzorging. Hout moet goed onderhouden worden zodat het hout in een zo goed…
Huis

Welke soorten gevelbekleding zijn er?

2 Minuten lezen
Wist je dat je een hoop kanten op kan gaan met je gevel? Je hebt zoveel verschillende soorten gevelbekleding dat er voor…
Huis

5 manieren waarop jij de extra kamer in huis kan gebruiken

2 Minuten lezen
Is je kind nu echt uit huis vertrokken? Of heb je een nieuw huis met kamers over? Dan wil je die extra…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *