NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Huis

5 manieren waarop jij de extra kamer in huis kan gebruiken

2 Minuten lezen

Is je kind nu echt uit huis vertrokken? Of heb je een nieuw huis met kamers over? Dan wil je die extra ruimte natuurlijk wel ergens voor gebruiken. Er zijn heel veel opties voor het gebruiken van een extra kamer. In dit artikel geven we die 6 beste manieren waarop jij gebruik kan maken van die extra lege kamer.

Optie 1: Logeerkamer

Heb jij veel familie en vrienden over de vloer thuis? En gaat dat soms tot in de late uurtjes door? Dan is een logeerkamer de ideale besteding van de lege ruimte in extra kamer. Zo hoeft iemand niet midden in de nacht naar huis te rijden. Je kan vrij gemakkelijk een logeerkamer maken, omdat je er bijna niks voor nodig hebt. Eigenlijk is alleen een bed al voldoende. Natuurlijk kan je het wel wat verder oppimpen voor je gast die blijft overnachten.

Optie 2: thuiskantoor

Een ander idee voor deze ruimte is om er een kantoor aan huis van te maken. Zeker als je een eigen bedrijf hebt is dit superhandig.  Dan kan je thuis gewoon dingen regelen aan een mooi bureau met computer zonder dat je afgeleid wordt door andere dingen in huis. Wil je het tot een prachtig kantoor maken? Dan kan je alle benodigdheden parket leggen hier halen voor een parketvloer in je werkkamer. Ook kan je hier allerlei papierwerk bewaren in kastjes, en eventueel ook nog opslag van producten die je verkoopt of iets dergelijks. Maar ook als je bij een bedrijf in dienst bent kan het handig zijn om een rustige plek te hebben waar je thuis iets kunt doen.

Optie 3: extra badkamer

Heb jij kinderen thuis? Dan is het ´s ochtends ongetwijfeld een race van wie er als eerst in de badkamer is, omdat iedereen tegelijk het huis uit moet. Dit zorgt voor veel stress en gedoe in het hele gezin. Het zou veel relaxter zijn als je twee badkamers had waardoor iedereen een stuk rustiger aan kan doen ´s ochtends. Daarom is het zeker bij een groot gezin een goed plan om de leegstaande kamer om te bouwen naar een 2e badkamer. Dit is uiteraard wel een flinke verbouwing aangezien er waarschijnlijk ook leidingen gelegd moeten worden. Als je daarbij een lift nodig hebt kan je die huren bij Verhuisliftdenhaag.nl. Dan krijg je alle materialen die nodig zijn om de badkamer te bouwen op de juiste plek.

Optie 4: hobbykamer

Ook zou je van de leegstaande kamer een ruimte kunnen maken waarin jij je hobby naar het volgende niveau tilt.  Als je bijvoorbeeld erg van schilderen houdt kan je hier al je schilderijen ophangen, en heb je alle ruimte om er je eigen atelier van te maken. Of je bent een aspirerende top DJ, dan kan jij je eigen Studio maken compleet met noppenschuim op de muren en LED lichten. Maar ook als je graag gitaar speelt en/of drumt is zo een studio een goed idee.

Optie 5: verhuur de kamer

Misschien moet je even wennen aan het idee van een vreemde in je huis. Maar als je in een stad woont kan je hier iemand erg mee helpen. En daarbij is het niet zo dat zo iemand gewoon zomaar naast je op de bank gaat zitten. En je kan op deze manier wel heel veel leuke mensen ontmoeten.

Dit zijn de 5 opties van wat je kunt doen met je leegstaande kamer. Wij hopen dat je door dit artikel weet wat je met de kamer wilt doen.

Gerelateerde berichten
Huis

Wat betekent de houten vloer oliën?

2 Minuten lezen
Hout kan heel erg lang meegaan maar niet zonder verzorging. Hout moet goed onderhouden worden zodat het hout in een zo goed…
Huis

Welke soorten gevelbekleding zijn er?

2 Minuten lezen
Wist je dat je een hoop kanten op kan gaan met je gevel? Je hebt zoveel verschillende soorten gevelbekleding dat er voor…
Huis

Waar kan ik de leegstaande kamer in huis voor gebruiken?

2 Minuten lezen
Heb jij een extra kamer in huis? Maar zie jij het als een overbodige luxe en weet je niet waar je het…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *