NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Lifestyle

Veiligheid op de trap

2 Minuten lezen

De meeste huizen in Nederland zijn voorzien van meerdere verdiepingen, waarbij de slaapkamers zich vaak op de eerste verdieping bevinden. Wanneer er verhuisd word of het huis wordt ingericht, krijgt de trap niet altijd de hoogste prioriteit. Voor veel mensen is de trap slechts een onderdeel van de gang, terwijl dit op zich een gemiste kans is want er zijn tal van dingen die je met de trap kan doen om de uitstraling te verbeteren en van deze ruimte een mooie geheel te maken. Uiteraard staat wanneer we het hebben over de trap de veiligheid bovenaan. Met de plaatsing van anti slip tape maak je elke trap dan ook weer een stukje veiliger.

Geen spelletjes op de trap

Kinderen vinden een trap soms erg leuk speelgoed en spelen soms ondeugende spelletjes op de trap, waarmee het zo snel mogelijk naar beneden hollen tot een olympische sport gemaakt lijkt te hebben. Om hier definitief een einde aan te maken, kan antislip tape de oplossing bieden. De rubber tape wordt namelijk op de hoek van de trap geplaatst en heeft door het profiel en het materiaal een afremmende werking. Met anti slip rubber trap tape is het van de trap af rennen en glijden een stuk ingewikkelder.

Minder onderhoud aan de trap

De antislip trap tape biedt meerdere voordelen die ervoor zorgen dat steeds meer mensen kiezen voor dit product. Los van het feit dat de investering relatief laag is, zijn er bijkomende voordelen die in de loop van de tijd kunnen helpen om kosten te besparen. Met antislip tape bescherm je namelijk ook de lak en de verf op de trap en raakt de trap minder snel beschadigd. Over langere tijd hoef je dan ook aanzienlijk minder kosten te maken met betrekking tot het onderhoud van de trap.

Zelf installeren

De anti slip trap tape is door de vele voordelen nogal toegenomen in populariteit en dan ook op steeds meer plaatsen te vinden. Ook zijn er tegenwoordig steeds meer verschillende kleuren beschikbaar waar je uit kan kiezen. Het prettige aan de anti slip tape, is dat in principe iedereen de tape zelf kan installeren en je ook de vrijheid hebt om de tape te knippen in de maat en de vorm die jij wil passend bij de uitstraling van de trap. De tape hoeft dan ook niet per se over de hele breedte geplaatst te worden, maar kan bijvoorbeeld ook alleen in het midden geplaatst worden wanneer dit meer passend is bij de looks van de trap.

Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *