NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

3 tips om efficiënter te verhuizen

1 Minuten lezen

In dit artikel geven we je een paar handige tips waardoor je verhuizing een stuk soepeler zal verlopen. Verhuizen begint bij een goede voorbereiding en de keuze voor een verhuisbedrijf in Den Haag of niet. Daarna moet je zorgen dat je gestructureerd en gecontroleerd te werk gaat. Je kan er ook voor kiezen om hulp in te schakelen bij het verhuizen. Kies dan voor verhuisbedrijf Den Haag.

Verhuisdozen regelen

Een goede tip is om eerst te focussen op het regelen van verhuisdozen. Hier denk je vaak te laat aan en dan heb je er te weinig. Voorkom dit probleem door op tijd dozen te regelen. Een slimme manier is om tweedehands te krijgen via je eigen netwerk. Zolang de dozen nog in goede conditie zijn kan je ze prima gebruiken. Probeer waardevolle spullen voor de zekerheid met nieuwe dozen te verhuizen. Je wilt niet dat dit soort dingen kapot vallen.

Raakt je vloer beschadigd, omdat er zwaars op is gevallen tijdens de verhuizing? Of omdat er met een scherpe rand overheen is gesleept in geval je bijvoorbeeld een parketvloer hebt? Voor vloeren en vergelijkbare materialen zoals MDF Plinten kan je bij de specialist terecht. 

Verhuisdozen labelen

Ten tweede krijg je een tip die ook betrekking heeft op de verhuisdozen. Als je alle verhuisdozen binnen hebt, kan je beginnen met inpakken. Ook dit kan je weer op een efficiënte manier doen. Namelijk door te labelen. Per kamer schrijf je op alle dozen wat er in zit en bij welke kamer het hoort natuurlijk. Door dit meteen te doen na het inpakken raak je geen spullen kwijt en kan je ook sneller weer uitpakken.

Niet uitstellen!

De laatste tip van dit artikel lijkt misschien een simpele, maar is voor veel mensen een groot struikelblok. Begin op tijd! Als je alles op het laatste moment nog gaat doen kom je in tijdnood. Dit is een van de belangrijkste oorzaken van stress en frustratie. Voorkom dit simpelweg door op tijd te beginnen. Ook al kan je het nieuwe huis nog niet in, zijn er genoeg kleine klusjes die je al kan doen. Opruimen, spullen verkopen, lijstjes maken enzovoort. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Waar je bij het verhuizen rekening mee kan houden

3 Minuten lezen
Verhuizen naar een nieuwe stad kan een spannende maar ook uitdagende ervaring zijn. Hier zijn een paar tips om de overgang zo…
Verhuizen

Woningontruiming door onverwachte aangelegenheden

1 Minuten lezen
Hoewel een verhuizing behoort tot de normaalste zaak van het leven, gaat het er anders aan toe bij een woningontruiming. Het leven…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *