NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

Hoe krijg je de kinderen weer buiten?

1 Minuten lezen
tuinhuis in bos

Als we terugkijken naar onze eigen jonge jeugd dan komen allerlei verschillende herinneringen naar boven. Van het spelen in de zandbak, het klimmen in de klimrekken tot aan het voetballen met vrienden op het veldje in de buurt. We waren van s ’ochtends vroeg tot s ’avonds laat actief bezig in de frisse buitenlucht. Nu we kijken naar onze eigen kinderen merken we dat er een hoop is veranderd. Door de enorme opkomst van de digitalisering zitten de kinderen liever achter de televisie, op de mobiel of op de tablet dan dat ze buitenspelen. Dat is zo enorm jammer, want tijdens het buitenspelen hebben wij allemaal de mooiste herinneringen gemaakt. Bovendien is buitenspelen enorm goed voor je ontwikkeling. Zo word je er behendiger, fitter, gezonder en sterker van. Daarnaast wordt je immuunsysteem verbeterd. Genoeg redenen dus om uw kinderen naar buiten te sturen, maar hoe houdt u ze buiten. In deze blog worden verschillende oplossingen geboden.

Een speelhuisje

Het is erg simpel, om kinderen buiten te laten spelen hebben ze wel een reden nodig om naar buiten te gaan. Het aanschaffen van een speelhuisje kan ze dat extra zetje geven. Hoe tof is het om je eigen speelhuisje in je achtertuin te hebben. Een speelhuisje zorgt namelijk voor oneindig speelplezier. Zo kunnen ze hun fantasieën de vrije baan geven. Daarnaast heeft een speelhuisje verschillende uitbreidingsmogelijkheden.

Glijbaan

Zo kan er aan een speelhuisje soms een glijbaan gemonteerd worden. Als er iets is waar vele jonge kinderen enthousiast van worden dan is het wel een glijbaan. Het toffe aan sommige glijbanen is dat ze met warm weer omgetoverd kunnen worden tot waterglijbaan! Als dat de kinderen niet buiten houdt…

Zandbak

De laatste manier om kinderen buiten te laten spelen is door een zandbak aan te schaffen. Zo biedt de zandbak misschien wel het meeste speelplezier van alle soorten speeltoestellen. Met een zandbak kunnen namelijk oneindig verschillende dingen gedaan worden. Het grote voordeel dat een zandbak met zich meebrengt is dat ook de zandbak soms in combinatie van een speelhuisje gemonteerd kan worden. Er zijn nu drie verschillende manieren aangeboden om de kinderen buiten te krijgen en te houden, nu maar hopen dat ze verleiding van de digitale apparaten aankunnen.

Gerelateerde berichten
Tuin

Tuintrends 2023

2 Minuten lezen
Wat zijn de tuintrends voor 2023 zoals deze in de bladen aangeduid worden? In de tuincentra vind je diverse spullen om je…
Tuin

Wat voor soorten De Wit hekwerken bestaan er?

1 Minuten lezen
Als u opzoek bent naar een professioneel hekwerk voor uw huis dan is De Wit Hekwerk de specialist die u zoekt. Want…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *